AVANCES DE OBRA 22/06/2018

Durant aquestes setmanes i, després de l’arrencada de les obres al mes de maig, s’han dut a terme les tasques prèvies a l’execució de la futura plataforma viària. Aquestes actuacions, concentrades a les zones exteriors a la calçada actual, continuaran durant les següents setmanes.

Les tasques prèvies, tal com ja vam indicar en la publicació “Avenços maig”, consisteixen bàsicament en la preparació i reconeixement del terreny existent per poder optimitzar les següents tasques d’obra, així com aclarir i preparar les zones de treball.

Durant aquest mes, s’ha procedit a la implantació i muntatge de les instal·lacions específiques de les obres, on s’ubicaran les casetes d’obra, instal·lacions auxiliars i zones de recollida de materials.

D’altra banda, els treballs de desbrossament es troben ja en un estat molt avançat, tant en les zones de la futura variant de Jesús, com en la variant de Ca na Negreta i la futura rotonda el·líptica (que connectarà les dos zones).

També s’han executat els treballs de poda d’aquelles espècies arbòries i arbustives de poc valor mediambiental, tant en la futura variant de Jesús, com a la llera del torrent de ses Vinyes Així mateix, s’ha començat amb les tasques de retirada d’arbres als voltants de la carretera C-733, on es formarà la futura rotonda el·líptica que enllaci amb la variant de Jesús.

Un altre dels treballs a destacar durant aquest mes és la intensa supervisió arqueològica que s’està duent a terme, treballs que avancen a bon ritme.

Finalment, s’està duent a terme la identificació dels diferents serveis urbans afectats per les obres, on s’estan comprovant la ubicació exacta de les xarxes d’aigua potable i sanitària, xarxes elèctriques, telecomunicacions, etc. Aquests treballs tenen dues parts, d’una banda, l’elaboració de campanyes de camp que permetin identificar i visualitzar els serveis i de l’altra, treballs de gabinet i enginyeria, que permetin quadrar aquests serveis afectats en la planificació dels treballs futurs.

Tots els treballs esmentats s’executen fora del vial existent, de manera que no suposen cap afecció al trànsit actual.

Recorda que pots fer-nos arribar els teus dubtes a través de la nostra bústia o seguir-nos a xarxes socials.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *