¡AVISO! EL PROXIMO MARTES 31 / 07 / 2018 SE PRODUCIRÁ UN CORTE EN EL SUMINISTRO DE AGUA POTABLE ENTRE LAS 08:00H HASTA LAS 15:00H QUE PUEDE AFECTAR A UNA PARTE DE LA POBLACIÓN DE JESÚS

OBRES DE DESDOBLAMENT DE CA NA NEGRETA I NOVA VARIANT DE JESÚS

Els treballs d’execució de la nova variant de Jesús, continuen els seus avenços, i en la setmana que es continuaran les tasques de canalització del torrent Ses Vinyes.

Dins d’aquests treballs AQUALIA procedirà a realitzar un TALL D’AIGUA A LA XARXA per realitzar el entornque a uns dels nous ramals.

A causa d’aquesta actuació EL PRÒXIM DIMARTS 31/07/2018 ES PODUCIRÁ UN TALL AL SUMIISTRO D’AIGUA POTABLE ENTRE LES 08: 00H FINS LES 15: 00H QUE POT AFECTAR UNA PART DE LA POBLACIÓ DE JESÚS.

 LAMENTEM LES MOLÈSTIES QUE AQUESTS TREBALLS PUGUIN OCASIONAR, i procurarem REALITZAR ELS TREBALLS AMB LA MAJOR CELERITAT POSSIBLE . 

Com és habitual publicarem aquests avisos als portals de seguiment de les obres habilitats: a la pàgina web www.obrimcamins.info, i xarxes socials.

Si desitgen obtenir més informació sobre aquest i altres treballs del desdoblament de la carretera C-733 i la nova variant de Jesús, no dubtin en posar-se en contacte amb el nostre servei a través de la pestanya Contacte de la pàgina web, mitjançant el telèfon de contacte 650 61 00 74 o mitjançant el correu info@serviciosioux.com.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *