OBRES DE DESDOBLAMENT DE CA NA NEGRETA I NOVA VARIANT DE JESÚS

Els treballs d’execució de la nova variant de Jesús, continuen els seus avanços, i la propera setmana  s’iniciaran les tasques de canalització del torrent Ses Vinyes.

L’objectiu d’aquesta canalització, és canalitzar les avingudes d’aigua que es puguin ocasionar en episodis intensos de pluja, de manera que les edificacions i infraestructures pròximes a la llera seca d’aquest torrent, no pateixin danys ni generin riscos a la població.

A causa de la duresa del terreny, format per roca, l’excavació s’executaran amb martell trencador, de manera que podria ocasionar molèsties i sorolls inevitables d’aquests treballs als veïns pròxims al torrent Ses Vinyes.

A més de procedir a realitzar els avisos d’aquests treballs a la pàgina web www.obrimcamins.info i xarxes socials, l’empresa contractista realitzarà una visita informativa a tots els afectats dels treballs, previs a l’inici dels mateixos.

Si desitgen obtenir més informació sobre aquest i altres treballs del desdoblament de la carretera C-733 i la nova variant de Jesús, no dubtin en posar-se en contacte amb el nostre servei a través de la pestanya Contacte de la pàgina web, mitjançant el telèfon de contacte 650 61 00 74 o mitjançant el correu info@serviciosioux.com.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *